Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 2088 8489

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er ingen varer
Underkategorier
 • Personlige smykker
  Personlige smykker med fingeraftrykssmykker Fingeraftrykssmykkerne er en kærlighedsgave til dine nærmeste, som du gerne vil glæde med en helt unik og personlig gave. Fingeraftrykkene kan laves til både ringe, øreringe, armbånd, vedhæng og manchetknapper og er populære gaver til særlige begivenheder som dåb, konfirmation, bryllup og fødselsdage. Da alle fingeraftrykssmykker fremstilles individuelt er det nødvendigt at aftale en tid hvor de personer, der skal tages aftryk af, kan komme forbi MadamAdamas i Holte. Under besøget aftaler vi også hvordan designet af smykket skal være og hvad der evt skal stå bagpå (navn, dato, en kærlighedserklæring eller noget helt fjerde). Hele processen tager omkring 30 minutter. Skriv eller ring til MadamAdamas for at høre mere eller for at aftale en tid. Du skal beregne ca 1 uges leveringstid fra aftrykket er taget til det færdige smykke er klar - hvis det skal være i sølv. Hvis smykket skal forgyldes kan leveringstiden være op til 4 uger.
 • Konfirmation, student og unge piger
  De store begivenheder i livet som eksempelvis konfirmation, student og når man fylder 10, 15 eller 20 år kan markeres med en helt speciel gave, som modtageren vil kunne bære og derigennem fastholde mindet. Derfor er fingeraftrykssmykkerne (se under kategorien personlige smykker) meget populære da fingeraftrykket sættes af gavegiveren/gavegiverne. Samtidig er der mulighed for at ingravere en dato, navn, eller noget helt tredie som har betydning for modtageren. Smykkerne giver også mulighed for at give en personlig gave i stedet for den ofte benyttede pengegave.  
 • Herresmykker
 • Pels & Læder
  De fleste armbånd i læderkollektionen er med magnetlås som gør at de er dejlig nemme selv at tage af og på. Vi kan lave armbåndene i alle størrelser - så hvis du har specielle ønsker til størrelse og design så skal du bare kontakte MadamAdamas.
 • Perler
  MadamAdamas bruger kun ægte perler (ferskvandsperler, thaiti eller south sea perler). Vi har en stor kollektion af forskellige perler så hvis du har specielle ønsker til perle type, farve eller størrelse eller har en perle selv du gerne vil have lavet i et smykke så kontakt MadamAdamas.  
 • Børnesmykker
  Småpiger elsker at pynte sig. Derfor har MadamAdamas lavet en række smykker til de helt små piger - smykker som er både barnlige og feminine. Og så er prisniveauet holdt lavt for de fleste børnesmykker, da de små piger ikke altid er helt så gode til at passe på deres smykker som vi voksne er. Alle børnesmykker er lavet i ædelmetaller, da det jo er ekstra vigtig at beskytte de helt små for nikkel og andre allergifremkaldende stoffer.  
 • Oxyderede smykker
  Oxyderede smykker er rå og meget oppe i tiden. Den sorte oxyd spiller godt sammen med sølv eller guld, hvorfor MadamAdamas ofte kombinerer de forskellige overfladefarver i smykkerne. Man skal være opmærksom på at oxyderingen vil mindskes med tiden - specielt på ringe da der er hyppig kontakt med huden. Du kan altid få oxyderet dine oxyderede smykker igen hvis du syntes den sorte farve er blevet lidt grå og gerne vil have den frisket op. Ring og aftale en tid til at komme forbi og få reoxyderet dit smykke - det tager blot 5 min.
 • Værtindegaver (under 400kr)
  Værtindegaver behøver ikke altid at være blomster og chokolade. de fleste kvinder opfatter et smykke som en mere personlig og speciel gave. De mest populære værtindegaver hos MadamAdamas er de flotte læderarmbånd som kan bruges af alle men også saltskeerne i sølv er populære gaver. Og husk at du eller gavemodtageren altid kan bytte smykket hos MadamAdamas - også uden faktura :-) Så gå på opdagelse her på siden og find alternativet til en buket eller en æske chokolade næste gang du skal i byen.
 • Guldsmykker
  Alle smykker i MadamAdamas' kollektion kan laves i guld på bestilling. Hvis du har gammelt guld smelter vi det gerne om og bruger i det smykke du ønsker. Kontakt MadamAdamas for at få et tilbud på pris ellerfor at diskutere designmuligheder - og også hvis du er nysgerrig efter at få at vide hvad du kan bruge af dit gamle guld hvis det skal smeltes om.