Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 2088 8489

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Om Madamadamas

Bag MadamAdamas står Julie Skipper-Pedersen. Julie Skipper-Pedersen er oprindelig uddannet cand. Merc. i international marketing & management, men fik mulighed for at udleve sin drøm og store passion for design og udarbejdelse af smykker i forbindelse med graviditeten af sit tredje barn – Adam – som delvist har lagt navn til firmanavnet. Herudover er diamanten stenen som hører til april måned – og det var netop i april 2008 at Adam blev født og i april 2009 at MadamAdamas åbnede dørene for det første salg til private.

Udover sønnens indflydelse på firmanavnet symboliserer navnet Adamas – som betyder diamant på græsk – filosofien og visionen for alle smykkerne; renhed i design og materialebrug idet alle smykker er udført i enten guld eller sølv og uden brug af nikkel eller andre allergifremkaldende materialer. Tillid er også en afgørende faktor for Julie Skipper-Pedersen da hun mener det er en afgørende faktor mellem køber og designer når der handles unika smykker. Derfor bestræber MadamAdamas sig altid på at gå "et ekstra skridt" i kommunikationen og mødet med kunden.

MadamAdamas er medlem af og kontrolleret af Ædelmetal kontrollen hvilket sikrer at alle smykker er lavet i sølv og guld og derfor ikke indeholder allergi fremkaldende metaller.