Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 2088 8489

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Produktinfo

MadamAdamas fremstiller smykker i både guld og sølv. Alle smykkerne er således Fremstillet i ædle metaller og indeholder ikke nikkel eller andre allergifremkalende stoffer. En del af sølvsmykkerne er forgyldt med 24 karat guld - eller oxyderede. MadamAdamas benytter både halvædelstene og ædelstene i smykkerne. Hvis du har en sten eller et specifikt ønske til materiale eller design så kontakt MadamAdamas for et tilbud.

Forgyldte og oxiderede overflader vil efterhånden blive slidt ved brug. MadamAdamas ikke garanti for almindelig slid og ælde. Hvis det ønskes kan MadamAdamas sørge for genforgyldning af smykker efter et konkret prisoverslag. Prisen vil være afhængig af smykkets størrelse og overfladens omfang samt forsendelsesomkostninger.

Vedligeholdelse

Generelt skal alle smykker udført i ædelmetaller behandles varsomt hvis de skal bevare deres farve og glans. Det anbefales at undgå kontakt med hårspray, parfume, eddike og citron da smykkerne er følsomme overfor kemikalier og syre. Det er en god ide at opbevare smykkerne i en lufttæt pose, så der under opbevaring undgås oxidering (det gælder både for sølv og forgyldte sølvsmykker).

I tilfælde af oxidering kan de forgyldte smykker og sølvsmykkerne renses i et flydende sølvrensemiddel. Brug ikke sølvpudseprodukter på forgyldte sølvsmykker, da forgyldningen kan slides af. De oxiderede sølvsmykker kan pudses med et sølvpudsemiddel. Hvis der komme snavs mellem stenene kan smykkerne skylles i lunktent vand eller børstes forsigtigt med en blød børste (evt tandbørste). I er altid velkomne til at sende en email hvis I har spørgsmål til vedligeholdelse.

Køb / Salg

Salgskanaler i Danmark

MadamAdamas' smykker sælges primært via webshoppen og når MadamAdamas udstiller forskellige stedet i landet.

Kunder er altid velkomne til at ringe (20888489) og aftale en tid hvor de kan komme forbi og se og prøve smykkerne og diskutere designmuligheder. Under fanebladet events kan du se hvor MadamAdamas næste gang udstiller sine smykker.